بازسازی

بازسازی در لغت به این معناست که اگر چیزی تخریب شده و یا مطلوب نیست را دوباره بسازیم و یا بعبارتی تعمیر و مرمت کنیم. مرمت با نوسازی تفاوت دارد و نوسازی یعنی نو کردن که بیشتر شامل اجزای درونی ساختمان همانند کابینت، کفپوش و کناف و رنگ دیوارهای داخلی ساختمان و تاسیسات مکانیکی، تعمیر و  رفع نشتی آب  میباشد.

 

معنی بازسازی

میدانیم که با توجه به سن ساختمان نیاز است ساختمان بازسازی شود  یا حتی مجدد از نو ساخته شود. به همین منظور  گاهی ساختمان نیاز به تعمیرات اساسی مثل تعویض نمای ساختمان یا تعویض لوله‌کشی یا …. دارد. و قابل توجه است که بازسازی و تغییرات در افزایش قیمت خانه تاثیر مسقیم دارد.

بازسازی ساختمان مانند ساخت بنای جدید نیاز به پشت سرگذاشتن مراحل مهم و اصولی دارد که عدم توجه به آن در نهایت مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت. پیشنهاد میشود هرگونه ساخت و بازسازی در بخش های مختلف ساختمان های قدیمی و حتی جدید را بدون دانش و تخصص انجام ندهید؛ چون ممکن است باعث تخریب ستون و دیوارهای مهم و پایه ساختمان شود که بسیار خطرناک خواهد بود.

برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، بهتر است مراحل انجام این کار را گام به گام و درست انجام دهید.

نوع مصالح ساختمانی به کار رفته در بناهای مختلف و میزان کیفیت آنها و همچنین طول عمر بناها از جمله فاکتورهایی هستند که زمان بازسازی و نوسازی ساختمان ها را مشخص می کنند.

 

طول عمر و قدمت ساختمان ها بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین میشوند که از مهم ترین آنها می توان به کیفیت ساخت بنا و میزان مقاومت مصالح آن و همچنین سن و سال ساختمان اشاره کرد.

این عوامل به مرور باعث میشوند تا خانه و منزلی که در آن زندگی می کنیم کیفیت و امنیت لازم را نداشته و نیاز به بازسازی در آن احساس میشود.

بازسازی ساختمان چیست؟

بازسازی ساختمان چیست؟

این کار در راستای افزایش طول عمر وافزایش کیفیت کاربری یک بنای ساختمانی با عملیات ترمیم و مرمت میباشد. قبل از شروع این عملیات یک تیم متخصص میبایست بررسی های لازم برای تمامی سیستم های مختلف ساختمان را انجام دهند تا در صورتیکه یکی از این سیستم ها مانند لوله کشی آب یا برق ساختمان دچار مشکل و آسیب شده است را ترمیم  کنند. این کار برخی اوقات فقط و فقط بخاطر تعمیرات و مرمت نباشد و ممکن است در راستای زیبا سازی بنای ساختمانی و یا هر دو نیز باشد.

3 دلیل بازسازی ساختمان

این کار میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که در ادامه به آناه اشاره خواهیم کرد. اولین دلیل اینکه بر اثر گذر زمان ممکن است قسمت هایی از بنا دچار فرسودگی شده و نیاز به تعمیر و بازسازی داشته باشد. گاهی اوقات بخاطر یکنواختی محیط و ایجاد شادابی اعضای خانواده یا محیط اداری و محل کار برای تغییر دکوراسیون داخلی  اتفاق می افتد و سومین دلیل اینکه بخاطر تغییر کاربری ساختمان باشد.

3 دلیل بازسازی ساختمان

لیست کارها

  • بررسی تخصصی سازی و بنا توسط یک تیم متخصص و برآورد بودجه لازم
  • عملیات تخریب که حتما بایستی زیر نظر مهندسین مشاور و یک گروه مجرب و با دانش صورت بگیرد تا به قسمتهای دیگر ساختمان که در برنامه مرمت دیده نشده اند، آسیبی نرسد
  • مرمت قسمتهای آسیب دیده

لیست کارهای بازسازی